Klantenservice

Heeft u vragen of wilt u gewoon graag contact met ons opnemen. Geen probleem! We helpen u graag.

 • Verzending & bezorging

  Verzendkosten
  Verzendkosten zijn binnen Nederland €4,95. Bij Jacobi's Mode rekenen wij geen verzendkosten vanaf €150,00. Voor alle overige landen rekenen wij €6,95.

  Bezorgen en afhalen
  Wij verzenden onze bestellingen via PostNL. Naast laten bezorgen kan je het pakket zelf ophalen in de winkel aan de Stadhuisplein 341 te Tilburg. Het pakket zal volledig ingepakt voor u klaar liggen. Je kan er ook voor kiezen om het product te passen, dan weet je zeker dat je de goede maat hebt!

  Bestelling volgen
  Wanneer wij uw bestelling verstuurd hebben, ontvangt u van ons een track & trace code. Met deze code kunt u uw bestelling volgen, om zo een indicatie te krijgen wanneer u deze kunt verwachten.

  Bezorgingtermijn
  Jacobi’s streeft naar een levertijd van maximaal 5 werkdagen. In het hoogseizoen is het echter wel eens mogelijk dat onze levertijd iets langer is. U wordt hier uiteraard van op de hoogte gehouden.

  Bezorgingtijden
  PostNL bezorgt zijn pakketten op maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 13.00 uur.

 • Retourneren & service

  Ruil- en retourvoorwaarden
  Na ontvangst van uw bestelling heeft u 14 dagen de tijd om te beslissen of u tevreden bent met uw bestelling. Binnen deze periode kunt u uw bestelling ruilen of retourneren. De door u gekochte artikelen dienen in dezelfde staat en ongedragen geretourneerd te worden. Eventuele verzendkosten om de bestelling retour te sturen zijn voor de klant. Download hier het herroepingsformulier.

  Retourtermijn
  U heeft de mogelijkheid om uw bestelling te retourneren binnen 14 dagen na ontvangst.

  Ruilen en retourneren in de winkel
  Het is helaas niet mogelijk om uw bestelling te ruilen of retourneren in ons Filiaal.

  Ruilen en retourneren per koerier
  U kunt uw order retourneren naar;
  Jacobi’s Webshop
  Stadhuisplein 341
  5038 TH Tilburg
  Nederland

  Retourformulier
  Bij uw bestelling ontvangt u een retourformulier. Het retourformulier dient u geheel ingevuld bij uw bestelling toe te voegen zodat wij deze zo spoedig mogelijk na ontvangst kunnen afhandelen.

  Klacht over artikel
  Wanneer u een klacht of een defect artikel heeft ontvangen, verzoeken wij om contact met ons op te nemen klantenservice@jacobis.nl of te bellen naar 013-8801001. Na uitleg van de klacht zullen wij u adviseren hoe het probleem zo spoedig mogelijk verholpen kan worden.

  Terugbetaling
  Wanneer wij uw bestelling retour hebben ontvangen en verwerkt, ontvangt u een bevestigingsmail waarin wij aangeven uw bestelling te hebben ontvangen. Aan de hand van uw betaalmethode zullen wij de betaling zo spoedig mogelijk retourneren. Wij streven er naar om iDeal betalingen binnen 5 werkdagen op uw bankrekening te retourneren, creditcard betalingen kunt u gemiddeld na 30 dagen terugvinden op uw creditcard overzicht.

 • Betalen

  Betalingen bij Jacobi's Mode
  Bij Jacobi's streven we voor een snelle verwerking van uw bestelling, maar dit kan natuurlijk niet zonder een betaling. Het is ons voornemen om dit zo veilig mogelijk te verwezenlijken. Hierdoor hebben we gekozen voor een aantal zeer veilige betalingsmethoden zodat u gegarandeerd, waar u ook bent, veilig en snel een bestelling kan plaatsen en betalen.

  Veilig betalen met iDEAL
  Wilt u het bedrag van uw bestelling ineens, veilig, vertrouwd en gemakkelijk online aan ons betalen dan kunt u dit doen met behulp van iDEAL. Deze betaalservice is beschikbaar voor klanten van ABN AMRO, ABN AMRO (voorheen Fortis Bank NL), ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank. Wij bieden iDEAL betaling tijdens het afronden van uw bestelling aan, u komt vervolgens in uw eigen vertrouwde internet bankieromgeving waar u de betaling kunt voldoen. Wel zo gemakkelijk!

  Hoe werkt iDEAL
  U plaatst uw bestelling in de winkelmand. U kunt dan kiezen om te betalen via iDEAL. U wordt doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht klaarstaat. Vul de ontbrekende gegevens in en maak de betaling compleet. Het bedrag wordt direct van uw rekening afgeschreven o.v.v. Jacobi’s + betalingskenmerk.

  Betalingen met Mister Cash
  Als u iets via internet heeft besteld en u wilt dit betalen met Mistercash, dan is dit te vergelijken met een betaling via een creditcard. Het enige wat u nodig heeft is het nummer van de kaart en de vervaldatum. Uw betaling wordt verwerkt door het betaalsysteem van Jacobi's en deze brengt u automatisch naar het betaalscherm van uw eigen bank waar u de resterende gegevens in moet voeren.

  Betalingen met PaySafeCard
  Als u iets op onze website wilt bestellen, maar u heeft geen toegang tot internet bankieren, is het mogelijk een PaySafeCard fysiek te kopen. U kunt via dePaySafeCard-Website een vestiging bij u in de buurt vinden waar u deze kaarten kunt kopen. Na aankoop van de kaart kunt u de op deze kaart vermelde codes gebruiken om uw bestelling te betalen. Zorgt u wel voor voldoende saldo op de kaarten.

  Betalingen met GiroPay
  Giropay is de Duitse iDEAL, dit Duitse online banksysteem is ontwikkeld door een drietal bankgroepen welke samen 80% van de Duitse markt dekken. Net als bij iDEAL kunnen giropay transacties niet worden teruggedraaid door de de consument, het betalen met giropay kan gewoon via de eigen bank wat er dus voor zorgt dat het een eenvoudig en veilige betaalmethode is.

  Betalingen met SOFORT Banking
  Indien u niet in een land woont waar bovenvernoemde betalingsmiddelen voor u werken, kunt u gebruik maken van SOFORT Banking, dit is een betaalmethode die overkoepelend werkt voor meerdere beschikbare landen. Dit betekent dat u, de gebruiker, kan selecteren uit welk land u komt en vanuit hier de betaling kan voltrekken, los van internationale problemen. Jacobi's ontvangt dan, net als bij alle andere betaalmethoden, een vermelding wanneer het bedrag is verstuurd, zodat wij snel de bestelling naar u op kunnen sturen.

  Veilig betalen met een Credit card
  Het is ook mogelijk om de producten met een credit card te bestellen. Dit proces verloopt via een secure SSL server van Pay.nl. Pay.nl is onze payment provider die de Credit Card transacties verwerkt. Indien u ook kiest voor creditcard als betaalmogelijkheid, wordt u doorverwezen naar de betaalpagina van Pay.nl, hier wordt de transactie gedaan en verwerkt en keert u vervolgens weer terug op onze webshop.

  Vooruitbetalingen
  Vooruitbetalen betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling, eerst het totaalbedrag zelf overmaakt op rekening van Jacobi's. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren van uw bank. Vooruitbetalen is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee. Houd rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Vermeld bij het overmaken het ordernummer uit uw orderbevestiging. Na ontvangst van uw betaling versturen wij uw bestelling. Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer. Onze IBAN nummer is NL96 ABNA 0615 0782 57

  Hoe verlopen terugstortingen?
  Wanneer wij het bedrag terugbetalen, doen wij dit altijd naar het rekeningnummer waarvan wij de betaling hebben ontvangen. Creditcard betalingen worden ook weer teruggestort naar de creditcard. Dit kan niet naar een bankrekening, maar verloopt via de creditcard maatschappij.

Zijn uw vragen niet beantwoord?

Stel dan uw vraag via ons contactformulier

Jacobi's Mode


Openingstijden winkel

Maandag
13:00 - 18:00
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 21:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
12:00 - 17:00

Winkel van Jacobi's Mode

Adres:
Stadhuisplein 341
5038TH Tilburg