Jacobi's Herenmode - Luxury retailer for men

Jacobi’s is gevestigd in een prachtig pand aan het Stadhuisplein in Tilburg. Bij ons vindt u de laatste herenmode van kwaliteitsmerken als ICEBERG, EA7, Pierre Balmain, Peuterey, Stone Island en Versace Jeans. Dankzij onze lange ervaring in de mode-industrie, kunnen we u perfect adviseren over onze kleding. Jacobi’s hecht veel waarde aan de klantbeleving, waardoor u zich direct thuis voelt in onze winkel in Tilburg.

Uitgebreid assortiment herenmode

Wij hebben een ruim assortiment aan herenmode voor u geselecteerd. Van polo’s en t-shirts tot schoenen en accessoires. Hierdoor lukt het altijd om een complete outfit samen te stellen. Jacobi’s werkt uitsluitend met topmerken uit de modewereld. Op deze manier bent u verzekerd van de best mogelijke kwaliteit. Daarnaast is ons personeel voortdurend op zoek naar nieuwe toevoegingen voor onze collectie. U vindt deze kleding als eerst in onze webshop, onder het kopje New. Uiteraard laten we u ook graag kwaliteitskleding zien voor een aantrekkelijke prijs. Kijk daarvoor onder Sale.

Compleet assortiment

Bij Jacobi’s werken we dag in dag uit aan een compleet assortiment voor de heer die zich elegant, maar toch casual wil kleden. Onze kleding kenmerkt zich door een combinatie van stijl en stoer. Kleding die geschikt is voor meerdere gelegenheden. Uiteraard helpen we u graag bij het maken van de juiste keuze. Zowel in onze winkel aan het Stadhuisplein in Tilburg als online. Heeft u vragen of opmerkingen over ons assortiment, neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice of kom langs in de winkel. En dat kan elke dag. Jacobi’s herenmode is namelijk zeven dagen per week geopend.

Jacobis Mode